| Autor |
RE: Autograf |
piotr7

Data rejestracji: 26.07.10
ostrzeżenia    |
| Dodane dnia 26.07.2010 17:41:55 |
|
|
|
eee tam. taki autograf to sie nie liczy. mnie by nie satysfakcjonował. na płycie, samodzielnie zdobyty. to jest coś! |
|
| Autor |
olka930

Miejscowość: Mońki
Data rejestracji: 20.03.09
"Waiting for 19.11.2010"
ostrzeżenia    |
| Dodane dnia 27.07.2010 18:47:28 |
|
|
no tak, jak kiedyś zdobędę taki, to napewno będzie dla mnie ważniejszy, ale taki drogą pocztową też bardzo cieszy. Ja otwierając swój pomyślałam "Jezus, teraz Katie wie o moim istnieniu!" Heh, wiem, że jestem jedną z milionów, ale to naprawdę było coś. 
If i was in pain i know you would sing me soothing songs. |
|
| Autor |
Ania

Miejscowość: Kłodawa
Data rejestracji: 04.01.10
"hoping for some understanding..."
ostrzeżenia    |
| Dodane dnia 27.07.2010 19:12:29 |
|
|
Ja się bardzo cieszę, że w ogóle taka forma zdobycia autografu Katie istnieje i jest uskuteczniana, bez tego prawie wszyscy musielibyśmy czekać długo, długo, długo. Bo przecież mało jest okazji by spotkać się z Katie osobiście ;)
 |
|
| Autor |
n33trox

Miejscowość: Kielce
Data rejestracji: 31.07.10
ostrzeżenia    |
| Dodane dnia 03.09.2010 13:42:35 |
|
|
Też dostałem w ten sposób autograf. Z tym zdjęciem, co Yustyne. O dziwo doszedł błyskawicznie, ale ty było z miesiąc temu. Prośbę wysłałem 27.07 a koperta w skrzynce leżała 29.07. Aż mnie zatkało, że to wszystko chodzi tak sprawnie. Ale fakt, że to był okres wakacyjny, itd. Szkoda, że bez dedykacji, ale cóż.
Napisałem do nich jeszcze raz tak uprzejmie jak to tylko było możliwe, może zdarzy się cud i dostanę tym razem z dedykacją. Chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że nie nastąpi to zbyt szybko. Po pierwsze: Katie w szpitalu z problemami żołądkowymi; po drugie: trasa koncertowa w trakcie. Będę czekał cierpliwie
Moje marzenie, spotkać się z nią oko w oko, zamienić kilka słów, cyknąć fotkę, chociaż przez jakiś czas byłby człowiek szczęśliwy, bo jak wieki temu uczyłem się w liceum na polskim, człowiek na tej ziemi nigdy nie będzie w pełni szczęśliwy, a nawet jeśli, to przez bardzo krótki okres czasu.
Coś trzeba zrobić, żeby to przyspieszyć Bo trzeba dążyć do spełnienia własnych marzeń. Niech no tylko miną 2 miesiące od mojej rejestracji tutaj, dołączam do fanklubu i będę jeździł z Wami na koncerty, a co... Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie?
"The sky is full of red balloons, red balloons are full of broken hearts, broken hearts are floating by a chance, will they burst or drift into arms (...)" |
|
| Autor |
LadyVertigo

Miejscowość: Elbląg
Data rejestracji: 19.08.09
"www.katiemelua.blog.onet.pl"
ostrzeżenia    |
| Dodane dnia 04.09.2010 09:58:58 |
|
|
Może lepiej pisz o tym w temacie fanclubu, który jest temu poświęcony 
Zapraszam na mojego bloga o Katie
www.katiemelua.blog.onet.pl
 |
|
| Autor |
n33trox

Miejscowość: Kielce
Data rejestracji: 31.07.10
ostrzeżenia    |
| Dodane dnia 04.09.2010 10:15:16 |
|
|
Jakbym miał do niego dostęp to bym pewnie napisał Albo jestem ślepy, albo po prostu tak zamotany, że nigdzie nie widzę tego tematu. Zapewne po prostu jest on niedostępny dla niefanklubowiczów 
Ale dobra, może lepiej zakończyć ten mały OT.
"The sky is full of red balloons, red balloons are full of broken hearts, broken hearts are floating by a chance, will they burst or drift into arms (...)" |
|